Kroatisk kvinne mistenkt for å putte drept søster i fryseren

Etter at et lik ble funnet i fryseren hennes er en kroatisk kvinne pågrepet, mistenkt for å ha tatt livet av søsteren for 18 år siden.

Publisert

Det opplyser påtalemyndigheten søndag.

23-åringen Jasmina Dominic studerte i Zagreb da hun forsvant i 2000. Nå mistenker politiet at det er hennes frosne rester som er funnet etter at hjemmet til søsteren ble ransaket i den nordlige landsbyen Mala Subotica.

Lørdag ble en 45 år gammel kvinne på pågrepet i landsbyen i forbindelse med etterforskningen, opplyser talsperson for det lokale politiet, Nenad Risak til AFP. Hun er mistenkt for å ha drept søsteren i 2000 eller 2001 og for å ha skjult liket i en fryser i gangen i første etasje av huset, heter det i en uttalelse.

– Vi regner med at liket som er funnet i fryseren er en kvinne født i 1977, hvis forsvinning ble meldt 16. august 2005, sier Risak.

Til tross for at Dominic skal ha vært borte siden 2000, tok det familien fem år å melde fra til politiet. Dominics avdøde far uttalte i 2011 at datteren sa til ham i 2000 at hun skulle begynne å jobbe på et cruiseskip.

Politiet opplyser at de mistenker at liket i fryseren er blitt drept, men avventer resultater fra obduksjonen før de konkluderer. Risak vil ikke gi flere detaljer rundt hvordan de kom på sporet av at liket var i fryseren.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.