Kritisk for en av de tre skadde etter MC-ulykke

Én motorsykkel og to biler var involvert i en trafikkulykke i Grimstadsporten tunnel. Tre personer er fraktet til akuttmottak med alvorlige skader.

Trafikken passerer E18 gjennom Grimstadporten der det lørdag ettermiddag var en alvorlig trafikkulykke. To personer på en motorsykkel er hardt skadd, og ytterligere to biler var involvert i ulykken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Trafikken passerer E18 gjennom Grimstadporten der det lørdag ettermiddag var en alvorlig trafikkulykke. To personer på en motorsykkel er hardt skadd, og ytterligere to biler var involvert i ulykken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Flere har klagd på smerter i hode, overkropp og bryst, samt pusteproblemer, sier operasjonsleder Linn Andersen i Agder politidistrikt til NTB.

Sørlandet sykehus HF skriver på Twitter 16.54 at to personer er alvorlig skadd og én er kritisk skadd.

Politiet meldte om ulykken på Twitter like etter klokken 15 lørdag ettermiddag. Tilstand til fører og passasjer på MC ble betegnet som hardt skadd, før de ble fraktet til traumemottaket på Arendal sykehus for videre behandling.

I tillegg til de to på motorsykkelen, er to biler med en fører hver involvert i ulykken.

– Ifølge vitneforklaringer har den ene personbilen kommet over i motgående kjørefelt og truffet motorsykkelen og bilen bak, skriver politiet på Twitter, og opplyser at kriminaltekniker er på vei til ulykkesstedet.

Hendelsen skjedde inne i tunnelen, og veien er stengt. Opprydningsarbeidet kan ta tid, sier Andresen.

Like før klokken 16 hadde luftambulanse ankommet ulykkesstedet, melder Fædrelandsvennen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer