Vis mer

Kristian Valen pågrepet for polititrusler

Valen la ut bilder av politibetjenter på Twitter og utlovet dusør til dem som gjenkjente dem.

(upublisert) Opprettet

Politiet i Oslo skal ha rykket ut til en leilighet i Oslo fredag formiddag etter melding om bråk, melder Nettavisen.


Mens politimennene var i leiligheten, skal Valen ha filmet og fotografert dem, noe som førte til at han ble pågrepet.


– Jeg kan bekrefte at han er pågrepet. Dette skjedde etter at han la ut en melding på Twitter med bilde av noen politibetjenter. Der lovet han dusør til dem som kunne kjenne betjentene igjen, sier stasjonssjef Tore Soldal til avisa.


Komikeren er siktet etter straffelovens paragraf 155, som omhandler vold og trusler mot offentlig tjenestemann. Politiet har ikke tatt stilling til om Valen blir framstilt for varetektsfengsling.


Advokat John Christian Elden, som flere ganger tidligere har representert Valen, sier at Valen allerede har sendt inn flere klagesaker om polititrakassering.


– Det er en stor irritasjon hos politiet etter at de har hatt en rekke tilslag mot ham uten grunn. I den sammenheng ligger det flere klagesaker til behandling hos politimesteren i Oslo, for gjentatt trakassering av Valen, sier Elden.


Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.