Krisemøte i Tyrkia før Norge-kampen

Tyrkias A-landslagstrener i fotball kan være historie i løpet av torsdagen. Şenol Günes sitter i forhandlinger med forbundspresident Nihat Özdemir.

Tyrkia-trener Şenol Günes lever farlig som landslagstrener. Her fra sin tid som Besiktas-sjef. Foto: Terje Pedersen / NTB
Tyrkia-trener Şenol Günes lever farlig som landslagstrener. Her fra sin tid som Besiktas-sjef. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Bakgrunnen er svake resultater over flere måneder. Det startet med tre strake tap i EM og kulminerte med 1-6-nederlag borte mot Nederland i VM-kvalifiseringen tirsdag. Etter stortapet har Günes fått knallhard kritikk.

Tyrkias største avis Hürriyet skriver at det torsdag formiddag pågår et krisemøte, og at det er mer sannsynlig at Günes får sparken enn at han fortsetter i jobben.

Tyrkia møter Norge i Istanbul 8. oktober. Det blir en meget avgjørende kamp for begge lag. Gruppevinneren får direkte VM-plass, mens toeren går inn i en omspillsfase.

Nederland topper puljen på bedre målforskjell enn Norge. Disse to lagene er to poeng foran Tyrkia. Det gjenstår fire kamper for alle lag i puljen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer