Krever gratis sprit og fest med Kongen: - Dette er galskap

Mange reagerer sterkt på IOC-kravene til Oslo 2022.

(upublisert) Opprettet
VG presenterer i dag en oppsiktsvekkende liste over noen av kravene IOC vil stille ved et OL i Oslo 2022. Og pampene vet hva de vil ha: - De krever å møte Kongen før åpningsseremonien. Etterpå skal de ha cocktail-mottagelse. Drinkene skal betales av Kongehuset eller den norske OL-komiteen. - IOC skal ha et eget hotell, og det skal være ekstra godt vasket på forhånd. Dessuten skal IOC-medlemmene mottas med et smil ved ankomst. - Egne felt i trafikken for IOC-toppene, hvor vanlige folk og kollektivtrafikk nektes å kjøre. - Alle IOC-medlemmer skal får hver sin nye Samsung-mobiltelefon med norsk abonnement. IOC foreslår dessuten at Oslo-skoler skal stenges under lekene for begrense trafikken i byen. I tillegg vil de oppfordre lokalbefolkningen til å ta ferie, og innføre forbud mot å svinge av på veier til og fra OL-anlegg. Les hele saken og se flere krav fra IOC på VG.no.

Ikke uventet skaper IOCs krav reaksjoner på Twitter. Noen er provosert og oppgitt:

 

Og noen velger, i kjent Twitter-stil, å se det humoristiske i IOCs krav:

Hva synes du om kravene til IOC? Er du for OL i Oslo 2022?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.