Politifolk og soldater med ansiktsmasker sjekker passasjerer på den største jernbanestasjonen i Milano mandag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix
Politifolk og soldater med ansiktsmasker sjekker passasjerer på den største jernbanestasjonen i Milano mandag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix Vis mer

Coronavirus

Kraftig økning i antall smittede og døde i Italia

I Italia er det registrert nesten 1.800 nye smittetilfeller og 97 nye dødsfall som følge av koronaviruset.

Publisert

Det opplyste det italienske sivilforsvaret mandag. Antall smittede har økt til 9.172, opp fra 7.375 dagen før.

Det samlede antallet døde som følge av virusepidemien er nå 463. Antallet pasienter på intensivavdeling på italienske sykehus har steget fra 650 til 733.

Sykehus i Nord-Italia er i en svært presset situasjon som følge av epidemien. I et forsøk på å få kontroll over situasjonen har regjeringen nærmest satt 15 millioner mennesker i karantene. Det er innført strenge begrensninger på all bevegelse inn og ut av Lombardia og 14 provinser i Nord-Italia.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.