Koronautbrudd ved Drammen sykehus – 21 smittet

15 ansatte og seks pasienter ved Drammen sykehus har fått påvist koronavirus, melder Drammens Tidende.

15 ansatte og seks pasienter ved Drammen sykehus har fått påvist koronavirus. Foto: Geir Olsen / NTB Drammen 20200927. 15 personer er satt i Corona-karantene etter smitte ved Drammen sykehus i Viken. Foto: Geir Olsen / NTB
15 ansatte og seks pasienter ved Drammen sykehus har fått påvist koronavirus. Foto: Geir Olsen / NTB Drammen 20200927. 15 personer er satt i Corona-karantene etter smitte ved Drammen sykehus i Viken. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

Etter at det ble kjent at ortopedisk sengepost på Drammen sykehus var rammet av koronavirus ble det startet omfattende testing. Så langt er 150 personer testet – 21 av prøvene har vist seg å være positive, skriver avisen.

– Men dette er en dynamisk situasjon, og tallene kan endre seg etter hvert som vi få svar på flere prøver, sier Lukas Månsson, avdelingssjef for ortopedi og akuttmottak på Drammen sykehus.

23 personer er satt i karantene, og alle som har vært i kontakt med noen av de smittede vil bli testet annenhver dag.

Sykehuset har besluttet å stenge avdelingen, noe som betyr at alle planlagte operasjoner er utsatt. De smittede pasientene blir enten sendt hjem eller blir satt i smitteisolasjon på sykehuset.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer