Kontroll på gasslekkasje ved legevakta i Oslo

Det har oppstått en gasslekkasje ved legevakta i Storgata i Oslo sentrum. Det er ikke meldt om skadde og nødetatene har kontroll på stedet.

Det har vært en gasslekkasje i et bygg tilknyttet legevakten i Storgata i Oslo lørdag kveld. Nødetatene jobber på stedet. Det er ikke meldt om skadde personer.Foto: Lise Åserud / NTB
Det har vært en gasslekkasje i et bygg tilknyttet legevakten i Storgata i Oslo lørdag kveld. Nødetatene jobber på stedet. Det er ikke meldt om skadde personer.Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Oslo-politiet meldte klokken 22.25 lørdag kveld at nødetatene hadde rykket ut i forbindelse med en lekkasje av det som trolig var metangass i et bygg tilknyttet legevakten i Storgata.

I forbindelse med lekkasjen ble deler av bygningsmassen til legevakta evakuert, og det ble satt opp sperringer i området.

Klokken 22.35 opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet at lekkasjen viser seg å være betydelig mindre enn først antatt.

– Det er kontroll på stedet, og det er fortsatt ikke meldt om skadde. Nødetatene er i ferd med å avslutte innsatsen på stedet, skriver Pedersen til pressen.

Følg Sol på Facebook!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer