Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Konsernsjefen i Norske Skog fratrer etter uenigheter med styret

Konsernsjef Niels Petter Wright i Norske Skog slutter i jobben etter uenigheter med styret om driften. Wright har bare vært i stillingen siden 1. desember.

Publisert

– Niels Petter Wright har besluttet, og kommet til enighet med styret, om å fratre som konsernsjef i Norske Skog AS med umiddelbar virkning. Styrets leder, Sven Ombudstvedt, vil fungere som konsernsjef inntil en permanent erstatter er på plass, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Wright begynte altså i stillingen som konsernsjef i Norske Skog 1. desember 2018, og har bare vært i jobben i knappe fire måneder.

– I løpet av de siste få månedene har Niels Petter Wright og styret erfart at de har hatt ulike synspunkter på hvordan selskapets drift skal videreutvikles, heter det videre.

Den avgåtte konsernsjefen har tidligere jobbet som konsernsjef i Elopak i ti år, men sluttet i denne stillingen ved årsskiftet 2018.

Norske Skog har vært gjennom en omfattende finansiell restrukturering etter de siste årenes uroligheter.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.