Kongeparet og kronprinsen besøker flomrammede områder

Kongeparet og kronprins Haakon drar henholdsvis fredag og lørdag til områder på Østlandet som er blitt rammet av flom og ekstremværet Hans.

Det er meldt den største flommen i Drammensvassdraget noensinne etter ekstremværet Hans. Fredag drar kongeparet for å møte en flomrammet lokalbefolkning. Foto: Frederik Ringnes / NTB
Det er meldt den største flommen i Drammensvassdraget noensinne etter ekstremværet Hans. Fredag drar kongeparet for å møte en flomrammet lokalbefolkning. Foto: Frederik Ringnes / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Det opplyser kongehuset torsdag ettermiddag.

Planen er at kong Harald og dronning Sonja skal besøke flomområdet i drammensregionen etter at statsråd er avholdt fredag formiddag.

Kongeparet skal besøke Mjøndalen, hvor de blant annet skal møte lokalbefolkningen og personell som jobber på stedet. Kongen og dronningen skal også møte representanter for Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Lørdag formiddag skal kronprinsen til flomrammede områder i Hole, Ringerike og Søndre Land.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer