Kongen sykmeldt for forkjølelse

Kong Harald ble mandag kveld sykmeldt på grunn av forkjølelse og kan derfor ikke gjennomføre tirsdagens planlagte program i Skaun i Trøndelag.

Oslo 20230825. Kong Harald på Slottet i Oslo fredag. Festen markerer at kronprinsparet har fylt 50 år i løpet av sommeren.Foto: Hanna Johre / POOL / NTB
Oslo 20230825. Kong Harald på Slottet i Oslo fredag. Festen markerer at kronprinsparet har fylt 50 år i løpet av sommeren.Foto: Hanna Johre / POOL / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Han er anbefalt å ta det med ro de neste dagene, opplyser Kongehuset.

Kong Harald skulle etter planen reist til Skaun kommune for å besøke den ideelle organisasjonen Drive Norge. Det var også lagt opp til en offentlig mottakelse ved kulturhuset i Børsa.

Besøket skulle opprinnelig funnet sted 25. april i år, men ble utsatt på grunn av flytrøbbel på Gardermoen.

Kong Harald, som etter sommerens fylkestur til Nordland har vært på offisielt besøk i 338 av landets 356 kommuner, har aldri før besøkt Skaun. Han har uttalt at han har som mål å besøke alle kommunene.

Kongen var også sykmeldt i mai, da han ble lagt inn på Rikshospitalet med en infeksjon.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer