Kongehuset arrangerer kamp - Haaland er med

Kongehuset inviterer til vennskapskamp i løkkefotball etter to års pause. Med seg får de blant annet Erling Braut Haaland.

Erling Braut Haaland jubler etter ledermålet i Nations League-kampen mellom Sverige og Norge på Friends Arena. (Foto: Fredrik Varfjell / NTB)
Erling Braut Haaland jubler etter ledermålet i Nations League-kampen mellom Sverige og Norge på Friends Arena. (Foto: Fredrik Varfjell / NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Kongehuset opplyser i en pressemelding at Vivil IL skal møte Team Skaugum til kamp på Skaugum stadion mandag 13. juni klokken 18.00.

Vivil IL er et idrettslag med formål å aktivisere utviklingshemmede i Asker, Bærum og Oslo. De møter blant annet stjernene Caroline Graham Hansen og Erling Braut Haaland fra laget Team Skaugum.

Faren til Erling, Alfie Haaland, stiller også til kampen. Lagleder på Team Skaugum er Jan-Åge Fjørtoft. Arne Scheie er kommentator og Kåre Fjørtoft er dommer under vennskapskampen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer