Kong Charles og prins William møtte køståere i London

Kong Charles og prins William overrasket folk som lørdag ettermiddag sto i kø for å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall i London.

Kong Charles overrasket stort da han lørdag ettermiddag stoppet for å håndhilse og prate med oppmøtte ved Lambeth Bridge i London, som venter på å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB.
Kong Charles overrasket stort da han lørdag ettermiddag stoppet for å håndhilse og prate med oppmøtte ved Lambeth Bridge i London, som venter på å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Ved Lambeth Bridge håndhilste den nye kongen og arvingen og pratet med folk som hadde stått tålmodig i kø gjennom natten.

William, prinsen av Wales, hilste lørdag på folk som sto i kø for å komme inn i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB.
William, prinsen av Wales, hilste lørdag på folk som sto i kø for å komme inn i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB. Vis mer

Flere tusen mennesker har de siste dagene stått i timelange køer for å ta sitt endelige farvel med dronning Elizabeth, som ligger på paradeseng i Westminster Hall fram til begravelsen mandag.

Lørdag morgen var den anslåtte ventetiden for å se dronningens kiste 25 timer, og køen strakte seg rundt 8 kilometer fra Westminster Hall.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer