Kong Charles og prins William møtte køståere i London

Kong Charles og prins William overrasket folk som lørdag ettermiddag sto i kø for å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall i London.

Kong Charles overrasket stort da han lørdag ettermiddag stoppet for å håndhilse og prate med oppmøtte ved Lambeth Bridge i London, som venter på å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB.
Kong Charles overrasket stort da han lørdag ettermiddag stoppet for å håndhilse og prate med oppmøtte ved Lambeth Bridge i London, som venter på å se dronning Elizabeths kiste i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Ved Lambeth Bridge håndhilste den nye kongen og arvingen og pratet med folk som hadde stått tålmodig i kø gjennom natten.

William, prinsen av Wales, hilste lørdag på folk som sto i kø for å komme inn i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB.
William, prinsen av Wales, hilste lørdag på folk som sto i kø for å komme inn i Westminster Hall. Foto: Aaron Chown / AP / NTB. Vis mer

Flere tusen mennesker har de siste dagene stått i timelange køer for å ta sitt endelige farvel med dronning Elizabeth, som ligger på paradeseng i Westminster Hall fram til begravelsen mandag.

Lørdag morgen var den anslåtte ventetiden for å se dronningens kiste 25 timer, og køen strakte seg rundt 8 kilometer fra Westminster Hall.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer