Komiker Dave Chappelle angrepet på scenen

Komikeren Dave Chappelle ble angrepet og kroppstaklet på scenen under et show han holdt i Los Angeles tirsdag.

Videoen viser hvordan en tilskuer løp opp på scenen og taklet komiker Dave Chappelle. Chapelle skal ikke ha blitt alvorlig skadd. Video: Dagbladet TV / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dave Chappelle holdt et show i den ikoniske arenaen Hollywood Bowl i Los Angeles da en mann løp opp på scenen og gikk til angrep. BBC skriver at Chappelle vitset om hendelsen kort tid etter og tilsynelatende kom uskadd fra det.

En video som er delt på Twitter viser at Chappelle blir kroppstaklet av mannen. Videoen viser ikke hva som skjer etterpå, men komikeren skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

David «Dave» Chappelle er en amerikansk komiker, skuespiller og satiriker. Foto: Steve Marcus
David «Dave» Chappelle er en amerikansk komiker, skuespiller og satiriker. Foto: Steve Marcus Vis mer

Journalisten Sharon Carpenter , som er knyttet til BBC og Good Morning America, skriver at Chappelle var i ferd med å avslutte sitt show da han ble angrepet. Hun skriver at komikeren virket ok og at han vitset om hendelsen.

– Dave virker ok og kom med vitser om at angriperen hans kan ha vært Will Smith, skriver Carpenter.

Carpenter sier til nyhetsbyrået PA at Chappelle falt til bakken og at alle som var til stede ble sjokkert av hendelsen.

Den britiske komikeren Jimmy Carr, som var til stede, skriver på Twitter at det var vilt og at han er glad for at det gikk bra med alle.

Flere kjendiskomikere deltok i showet , som ble filmet av Netflix.

Under Oscar-utdelingen i mars ble Rock slått ned av Will Smith (53) på scenen. Førstnevnte hadde da dratt en vits om Smiths kone, Jada, noe som ikke falt i smak. Smith har i ettertid gått ut og beklaget hendelsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer