Et eller annet sted i nærheten av denne bygningen i den tyske byen Herne, befinner det seg en dødelig kobraslange. Foto: AP / NTB scanpix
Et eller annet sted i nærheten av denne bygningen i den tyske byen Herne, befinner det seg en dødelig kobraslange. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Tyskland

Kobra på rømmen i tysk by

En dødelig kobraslange er på rømmen i Herne i Vest-Tyskland, og myndighetene frykter det verste.

Publisert

Slangen ble oppdaget i inngangspartiet til huset der den ble holdt, åpenbart etter å ha rømt fra eieren. Hvor den siden tok veien, er uklart. Det gir grunn til stor bekymring.

Fire andre hus i gaten er evakuert og innbyggere i en radius på 500 meter er bedt om å lukke dører og vinduer og være på vakt.

Ansatte i kommunen har også drysset mel i håp om at slangen skal etterlate seg spor, og har flere steder klistret dobbeltsidig tape i håp om at den skal sette seg fast.

Mandag medga politiet i Herne at kobraslangen fortsatt er på frifot, i den grad et slikt uttrykk kan benyttes om reptiler uten føtter.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.