Tyskland

Kobra på rømmen i tysk by

En dødelig kobraslange er på rømmen i Herne i Vest-Tyskland, og myndighetene frykter det verste.

Et eller annet sted i nærheten av denne bygningen i den tyske byen Herne, befinner det seg en dødelig kobraslange. Foto: AP / NTB scanpix
Et eller annet sted i nærheten av denne bygningen i den tyske byen Herne, befinner det seg en dødelig kobraslange. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Slangen ble oppdaget i inngangspartiet til huset der den ble holdt, åpenbart etter å ha rømt fra eieren. Hvor den siden tok veien, er uklart. Det gir grunn til stor bekymring.

Fire andre hus i gaten er evakuert og innbyggere i en radius på 500 meter er bedt om å lukke dører og vinduer og være på vakt.

Ansatte i kommunen har også drysset mel i håp om at slangen skal etterlate seg spor, og har flere steder klistret dobbeltsidig tape i håp om at den skal sette seg fast.

Mandag medga politiet i Herne at kobraslangen fortsatt er på frifot, i den grad et slikt uttrykk kan benyttes om reptiler uten føtter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer