Knutsen forbannet: – Fotball skal ikke være sånn

Romas keepertrener Nuno Santos var utestengt, men var delaktig flere ganger under torsdagens kamp, ifølge Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen.

Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen er forbannet over at Roma ikke forholdt seg til utestengelsen av keepertrener Nuno Santos. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen er forbannet over at Roma ikke forholdt seg til utestengelsen av keepertrener Nuno Santos. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert

Kjetil Knutsen var i likhet med Santos utestengt etter forrige ukes tumulter i Bodø og måtte se de gulkledde ryke ut fra conferenceligaen fra tribunen.

Knutsen stilte ikke på pressekonferansen, men i et intervju med Viaplay fyrte han løs mot oppførselen til Roma og Santos.

– Keepertreneren deres fikk være med i garderoben og være ute på oppvarmingen. Det er så urimelig at det ikke går an å ta det alvorlig. Vi lærer av alt her i livet. Jeg får bare riste det av meg, sa Glimt-treneren.

Roma vant kampen 4-0 og skal møte Leicester i semifinalen. Knutsen mener han og Glimt ble forskjellsbehandlet.

– Vi er en liten fisk i denne dammen. Jeg synes konsekvenser av ting som skjer, bør etterforskes på en ordentlig måte. Hvis det gir konsekvenser, må de være like for alle.

– Fotball skal ikke være sånn. Vi er et kollektiv, og vi har et team rundt laget, så jeg skal ikke bruke det som en unnskyldning i denne kampen, men det prates om fair play og mange ting, sa han.

(©NTB)

Det ble bråk etter kampen på Aspmyra stadion forrige uke. Et kamera fanget hendelsen. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer