Knivdrapene i Canada: Politiet har sendt nødalarm – mulig observasjon av mistenkt

Det er sendt ut alarm etter meldinger om at en person med kniv er sett i en bil som er meldt stjålet i Saskatchewan i Canada, der ti personer ble drept søndag.

Publisert

Saskatchewan-avdelingen av det føderale canadiske politiet RMCP tvitrer at personen skal ha blitt sett kjørende ved tettstedet Wakaw sentralt i provinsen.

Politiet skriver at det er uklart hvor bilen kjørte, og at de tror observasjonen kan ha sammenheng med nødalarmen om knivdrapene som ble utstedt søndag.

– Hold dekning der dere er. Ikke oppsøk mistenkelige personer. Meld inn mistenkelige personer, nødtilfeller eller annen info til nødnummeret, tvitrer politiet.

Det var tidlig søndag morgen at politiet i Saskatchewan fikk de første meldingene om skyting i reservatet og småbyen Weldon. Det ble etter hvert funnet ti knivdrepte og 18 sårede mennesker, og politiet satte i gang en klappjakt på de to brødrene Myles og Damien Sanderson.

Sistnevnte ble funnet død på mandag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer