Klar for ny skuespillerrolle

Zlatan Ibrahimovic skal være med i den kommende sesongen av den italienske TV-serien «Vita da Carlo». Serien produseres av fotballklubben Napolis eier.

Zlatan Ibrahimovic skal medvirke i den nye sesongen av TV-serien "Vita da Carlo". Foto: Christine Olsson/TT / NTB
Zlatan Ibrahimovic skal medvirke i den nye sesongen av TV-serien "Vita da Carlo". Foto: Christine Olsson/TT / NTB Vis mer
Publisert

Aurelio De Laurentiis er en italiensk filmprodusent som gjennom sitt selskap eier Napoli i Serie A og Bari i Serie B. Nå har han fått en av de største stjernene i toppligaen med på sitt neste TV-prosjekt.

Den svenske superspissen Zlatan Ibrahimovic skal nemlig medvirke i annen sesong av TV-serien «Vita da Carlo», ifølge avisen Gazzetta Dello Sport.

Ibrahimovic har tidligere medvirket i filmen «Asterix og Obelix: The Middle Kingdom». Den er kinoklar i 2023.

Ibrahimovic, som skrev på en ny ettårskontrakt med Milan før sesongen, har tidligere uttalt at han var nære ved å signere for Napoli tidligere i karrieren.

Svensken har et langt skadeavbrekk bak seg som følge av kneproblemer. Han har samtidig vært klar på at fotballkarrieren fortsetter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer