Klar beskjed: - Ta beina fatt

Politiet ber folk bruke sykkel eller beina hvis de vil ut på øyene for å se på hangarskipet i Oslofjorden.

Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford på vei inn Oslofjorden mandag. Skipet er verdens største krigsskip og skal ligge i fjorden i fire dager. Politiet ber de mange skuelystne om respektere den midlertidige skiltingen i området rundt Ormøya og Malmøya. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford på vei inn Oslofjorden mandag. Skipet er verdens største krigsskip og skal ligge i fjorden i fire dager. Politiet ber de mange skuelystne om respektere den midlertidige skiltingen i området rundt Ormøya og Malmøya. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Politiet i Oslo skriver at stor merbelastning på et dårlig veinett utover mot Ormøya og Malmøya i Oslo skaper kaos for de fastboende og utrykningskjøretøy.

– For dem som ønsker å se hangarskipet, må dere bruke sykkel eller ta beina fatt der ute, oppfordrer Oslo-politiet på Twitter.

Flere har ønsket å få et glimt av verdens største hangarskip som ligger i Oslofjorden. Det blir liggende der de neste par dagene. Nå ber politiet de skuelystne om å respektere skiltingen i området.

– I går var det store utfordringer for å få ut nødetatene, hjemmebaserte tjenester for trengende og de fastboende, skriver de.

– Det blir en stor merbelastning for et dårlig veinett der ute også for de fastboende.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer