Klæbo skadet etter løpetur

Klæbo slapp med skrekken og vond tå etter fall

Langrennsesset Johannes Høsflot Klæbo falt på løpetur i Frankrike og skadet stotåa. Landslagslege Øystein Andersen avdramatiserer skaden overfor NTB.

Johannes Høsflot Klæbo skadet tåa si under løpetrening på treningssamlingen i Frankrike denne uken. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Johannes Høsflot Klæbo skadet tåa si under løpetrening på treningssamlingen i Frankrike denne uken. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Det er ingen dramatikk i Johannes Høsflot Klæbos sin skade. Stortåen er tapet og han trener alternativt. Det gjøres fortløpende vurderinger om behovet for ytterligere tlltak, sier medisinsk ansvarlig for langrenn, Øystein Andersen, til NTB.

Klæbo la ut en video på sin YouTube-kanal om uhellet som skjedde under en løpetur under langrennslandslagets treningsleir i Frankrike søndag. Nå må 22-åringen trene alternativt.

– Som dere ser nå, er jeg på sykkel mens resten av laget er ute og løper. Grunnen til at jeg ikke løper er rett og slett fordi jeg ramlet på løpetur i går, og stuket tåa mi, sier Klæbo samtidig som han filmer seg selv ute på sykkeltur.

– Den er "jækla" vond, så jeg er nødt til å ta det med ro og sykle. Det er litt kjipt, men sånn er det.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer