Klæbo forberedt på alenejul: – Kan hende at jeg feirer julaften alene

Johannes Høsflot Klæbo (24) kan fort komme til å feire julaften helt for seg selv.

Johannes Høsflot Klæbo har vært på Skeikampen den siste tiden. Foto: Geir Olsen / NTB.
Johannes Høsflot Klæbo har vært på Skeikampen den siste tiden. Foto: Geir Olsen / NTB. Vis mer
Publisert

24-åringen har oppholdt seg på hytta ved Skeikampen i hele desember, og han er ikke tilbake i hjembyen Trondheim før tirsdag eller onsdag på selveste lille julaften.

– Livet på Skeikampen er skikkelig fint. Jeg storkoser meg. Jeg har ligget her og trent to økter hver dag i hele desember og hatt en veldig god periode. Jeg har lite å klage på, sier Klæbo da NTB fikk snakket ham sist onsdag.

Da hadde han bestemt seg for å være på Skeikampen til over helga. Det hadde blitt lite tid til juleplanlegging. Sist uke hadde han også besøk av kameratene på sprintlandslaget i noen dager.

– Jeg har ikke ordnet en eneste julegave ennå, så foreløpig ser det dårlig ut på den fronten. Jeg tipper at jeg er hjemme til lille julaften, det er mulig at jeg bare blir et par dager og reiser ned igjen. Jeg har få planer i de kommende dagene. Jeg oppsøker steder der det er gode skiforhold.

Han har blinket seg ut et mulig skirenn 4. juledag.

Hvis jeg får vite tidlig nok at det blir Rindalsrenn, så har jeg veldig lyst til å gå det. Det er et renn jeg har pleid å gå siden jeg var liten kar. Det avhenger vel av om det kommer snø. Det kan hende at jeg kjører tur/retur Skeikampen og kombinerer det med et par dager i Trondheim for å få med det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer