Klæbo dropper Falun

Johannes Høsflot Klæbo er fortsatt ikke restituert etter koronasykdom og stiller ikke i verdenscuprennene i Falun kommende helg.

Johannes Høsflot Klæbo reiser ikke til Sverige. Foto: Roni Rekomaa / LEHTIKUVA / NTB
Johannes Høsflot Klæbo reiser ikke til Sverige. Foto: Roni Rekomaa / LEHTIKUVA / NTB Vis mer
Publisert

Norges Skiforbund opplyser om Klæbos avgjørelse i en pressemelding onsdag.

– Det er dessverre for tidlig for Johannes å gå skirenn etter covidsmitte, sier sprintlandslagstrener Arild Monsen.

Klæbo ble i likhet med samtlige lagkamerater på sprintlandslaget koronasmittet etter verdenscuprennene i Lahti. Heller ikke lagkameratene blir klare til å gå renn i Sverige.

Den norske sprinttroppen på herresiden består derfor av Pål Trøan Aune (Steinkjer), Lars Agnar Hjelmeset (Gjelleråsen), Simen Myhre (Heming), Håkon Skaanes (Strindheim), Gjøran Tefre (Førde), Sivert Wiig (Gjesdal).

Fredag venter sprint i klassisk stil for begge kjønn i på Lugnet skistadion i Falun. Lørdag står 15 kilometer i fri teknikk menn og 10 kilometer fri teknikk kvinner på programmet.

Søndag avsluttes Falun-helgen med utradisjonelle konkurranser. Da blir det først blandet stafett over 4 x 5 kilometer, og deretter venter en blandet lagsprint.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer