Kjetil Knutsen kan bli utestengt i fem europacupkamper

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos risikerer å bli utestengt i opptil fem kamper etter bråket på Aspmyra.

Kjetil Knutsen kan bli utestengt i flere Uefa-kamper etter bråket på Aspmyra i april. Foto: Terje Pedersen / NTB
Kjetil Knutsen kan bli utestengt i flere Uefa-kamper etter bråket på Aspmyra i april. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har opprettet sak mot duoen for voldsutøvelse, som etter Uefas reglement kan straffes med utestengelse i fem kamper eller i en spesifikk periode.

Det er ikke kjent når Uefa fatter en avgjørelse.

Saken omhandler tumultene som oppsto mellom Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos etter 2-1-kampen i Bodø.

Ifølge Glimt tok Santos kvelertak på Knutsen, og Glimt-treneren valgte da angivelig å legge portugiseren i bakken. Både Knutsen og Santos ble midlertidig utestengt for episoden.

Bråket gjorde at Knutsen og Santos var suspendert under returoppgjøret i Italia. Glimt anket avgjørelsen, men fikk ikke medhold. Roma vant 4-0 på eget gress og sikret med det avansement til semifinalen i conferenceligaen. Der venter Leicester.

Bodø/Glimt skal inn i mesterligakvalifiseringens første runde i juli. Det blir muligens uten Knutsen på trenerbenken.

(©NTB)

BANAN: Hva bør man egentlig gjøre når man har en halv banan igjen? Det får du svaret på i denne episoden! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer