Kjetil Knutsen kan bli utestengt i fem europacupkamper

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos risikerer å bli utestengt i opptil fem kamper etter bråket på Aspmyra.

Kjetil Knutsen kan bli utestengt i flere Uefa-kamper etter bråket på Aspmyra i april. Foto: Terje Pedersen / NTB
Kjetil Knutsen kan bli utestengt i flere Uefa-kamper etter bråket på Aspmyra i april. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har opprettet sak mot duoen for voldsutøvelse, som etter Uefas reglement kan straffes med utestengelse i fem kamper eller i en spesifikk periode.

Det er ikke kjent når Uefa fatter en avgjørelse.

Saken omhandler tumultene som oppsto mellom Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos etter 2-1-kampen i Bodø.

Ifølge Glimt tok Santos kvelertak på Knutsen, og Glimt-treneren valgte da angivelig å legge portugiseren i bakken. Både Knutsen og Santos ble midlertidig utestengt for episoden.

Bråket gjorde at Knutsen og Santos var suspendert under returoppgjøret i Italia. Glimt anket avgjørelsen, men fikk ikke medhold. Roma vant 4-0 på eget gress og sikret med det avansement til semifinalen i conferenceligaen. Der venter Leicester.

Bodø/Glimt skal inn i mesterligakvalifiseringens første runde i juli. Det blir muligens uten Knutsen på trenerbenken.

(©NTB)

BANAN: Hva bør man egentlig gjøre når man har en halv banan igjen? Det får du svaret på i denne episoden! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer