Kjell Elvis har satt ny verdensrekord i Elvis-synging

52 år gamle Kjell Elvis har kontinuerlig sunget Elvis-sanger på Scotsman i Oslo siden torsdag morgen. Klokken 03.11 natt til lørdag satte han ny verdensrekord.

52-åringen har rigget seg til i tredje etasje på sportsbaren Scotsman i Oslo. Når han har sunget seg gjennom hele katalogen, snur han bare bunken og begynner på nytt, forteller manageren til NTB. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
52-åringen har rigget seg til i tredje etasje på sportsbaren Scotsman i Oslo. Når han har sunget seg gjennom hele katalogen, snur han bare bunken og begynner på nytt, forteller manageren til NTB. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokken 03.11 tangerte Kjell Evis den eksisterende rekorden da han passerte 43 timer, 11 minutter og 11 sekunder med kontinuerlig framføring av Elvis-låter.

Da han tangerte rekorden ble scenen fylt av konfetti for å markere begivenheten.

– Nå er han høy som et tårn, rett og slett, sier en meget fornøyd manager Helge Johansen til NTB.

Den gamle verdensrekorden i Elvis-synging – som altså nå er slått – er på 43 timer, 11 minutter og 11 sekunder. Rekorden har stått i 16 år, og ble satt av tyske Thomas «Curtis» Gäthje.

Skal slå rekorden skikkelig

Jobben for teamet som sitter i kulissene er nå å få adrenalinet ned slik at Kjell Elvis får sine tiltrengte hvilepauser og justerer energinivået slik at målet for rekordsyngingen blir nådd.

Målet til Kjell Elvis er nemlig å synge i 50 timer og 50 minutter, noe som betyr at han skal fortsette å synge fram til lørdag formiddag.

Etter å ha holdt på å synge i over 43 timer skulle man kanskje tro at det har gått med en anselig dose med kaffe, men der kommer Johansen med en liten overraskelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer