USA:

Kirkegjengere skjøt mann som angrep under gudstjeneste i Texas

Medlemmer av menigheten skjøt selv tilbake og drepte en mann som åpnet ild og drepte to personer under en gudstjeneste i Forth Worth i Texas søndag.

Et stillbilde fra et overvåkingskamera viser hva som skjer like før frivillige sikkerhetsvakter i West Freeway Church of Christ besvarer ilden fra en mann som løsnet ild med en hagle inne i kirken søndag. Foto: West Freeway Church of Christ/Courtesy of Law Enforcement/ AP/ NTB scanpix
Et stillbilde fra et overvåkingskamera viser hva som skjer like før frivillige sikkerhetsvakter i West Freeway Church of Christ besvarer ilden fra en mann som løsnet ild med en hagle inne i kirken søndag. Foto: West Freeway Church of Christ/Courtesy of Law Enforcement/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mannen tok fram en hagle og skjøt mot troende under en gudstjeneste i menigheten West Freeway Church of Christ i White Settlement i Forth Worth søndag. To personer ble drept av gjerningsmannen, opplyser politiet.

Da gjerningsmannen begynte å skyte, reagerte de frivillige sikkerhetsvaktene i kirken. Ifølge et av medlemmene i menigheten ble en av de frivillige vaktene drept i skytingen.

– Dette laget reagerte raskt og i løpet av seks sekunder var skytingen over. To medlemmer av menighetens frivillige sikkerhetsstyrke grep til våpen og drepte skytteren umiddelbart, og reddet et ukjent antall liv, sa viseguvernør Dan Patrick i Texas etter hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer