Kinogjengere i Oslo fikk seg en stor overraskelse

- Mamma, denne er til deg!

(upublisert) Opprettet
Vi mennesker har personer rundt oss i hverdagen som vi ikke klarer oss uten. Men vet egentlig disse personene hvor viktige de er? Hjelpeorganisasjonen SOS-barnebyer satte nylig opp skjult kamera på en kino i Oslo, og lot utvalgte mennesker få høre hvor uerstattelige og viktige de er. Se hvordan det gikk i videoen øverst i saken. Les også: – Vi trenger å bry oss om alle barn i verden som fryser

I 2014 plasserte hjelpeorganisasjonen en jakkeløs gutt på en bussholdeplass en vinterdag i Oslo, så filmet de folks reaksjon med et skjult kamera.

– Grunnen til at vi har laget denne videoen er at vi ønsker at folk skal engasjere seg for barn i Syria. Det er vinter og kaldt, det er en forferdelig situasjon for befolkningen generelt, og særlig for barna. De trenger varme klær, jakker og utstyr for å klare seg gjennom vinteren, sa informasjonssjef Synne Rønning i SOS-barnebyer til ABC Nyheter den gang.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.