Arbeidere i verneutstyr på T-banen i Seoul i Sør-Korea onsdag. Illustrasjonsfoto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix
Arbeidere i verneutstyr på T-banen i Seoul i Sør-Korea onsdag. Illustrasjonsfoto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix Vis mer

Kina melder om rekordlave smittetall

Med 15 nye smittetilfeller de siste 24 timene noterer Kina seg for det laveste tallet smittede siden tellingen startet for sju uker siden.

Publisert

Elleve har dødd på grunn av virussmitte det siste døgnet, opplyser helsemyndigheten i landet.

Åtte av de nye tilfellene og ti av de nye dødsfallene er registrert i Hubei-provinsen, der utbruddet av covid-19-viruset startet i desember.

Oppdateringen torsdag bringer tallet på smittede i Kina opp i 80.793. Av disse har 3.169 mennesker dødd.

Sør-Korea: Laveste på to uker

Sør-Korea rapporterte torsdag om det laveste tallet på nye smittede på to uker. Det siste døgnet er det bekreftet 114 nye smittetilfeller og 6 dødsfall.

Oppdateringen torsdag bringer det samlede smittetallet opp i 7.869. Til sammen 66 personer har dødd etter å ha blitt smittet av covid-19-viruset, opplyser landets senter for smittekontroll, skriver nyhetsbyrået Yonhap.

De fleste smittetilfellene, inkludert 73 av de nye tilfellene, er i byen Daegu sørøst i landet og den omliggende provinsen Nord-Gyeongsang.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.