Kina melder om rekordlave smittetall

Med 15 nye smittetilfeller de siste 24 timene noterer Kina seg for det laveste tallet smittede siden tellingen startet for sju uker siden.

Arbeidere i verneutstyr på T-banen i Seoul i Sør-Korea onsdag. Illustrasjonsfoto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix
Arbeidere i verneutstyr på T-banen i Seoul i Sør-Korea onsdag. Illustrasjonsfoto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Elleve har dødd på grunn av virussmitte det siste døgnet, opplyser helsemyndigheten i landet.

Åtte av de nye tilfellene og ti av de nye dødsfallene er registrert i Hubei-provinsen, der utbruddet av covid-19-viruset startet i desember.

Oppdateringen torsdag bringer tallet på smittede i Kina opp i 80.793. Av disse har 3.169 mennesker dødd.

Sør-Korea: Laveste på to uker

Sør-Korea rapporterte torsdag om det laveste tallet på nye smittede på to uker. Det siste døgnet er det bekreftet 114 nye smittetilfeller og 6 dødsfall.

Oppdateringen torsdag bringer det samlede smittetallet opp i 7.869. Til sammen 66 personer har dødd etter å ha blitt smittet av covid-19-viruset, opplyser landets senter for smittekontroll, skriver nyhetsbyrået Yonhap.

De fleste smittetilfellene, inkludert 73 av de nye tilfellene, er i byen Daegu sørøst i landet og den omliggende provinsen Nord-Gyeongsang.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer