Kate og William tok seg en konge-øl

Prins William og prinsesse Kate tok seg en tur på bar før kroningen av kong Charles.

Prins William tok plass bak bardisken og tappet seg en Kingmaker-øl, et øl som er brygget i forbindelse med kroningen av kong Charles. Foto: Jamie Lorriman / Pool Photo via AP / NTB
Prins William tok plass bak bardisken og tappet seg en Kingmaker-øl, et øl som er brygget i forbindelse med kroningen av kong Charles. Foto: Jamie Lorriman / Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Prins William tok plass bak bardisken og tappet en skikkelig konge-øl da han og Kate besøkte den historiske puben Dog and Duck. William tappet et stort glass Kingmaker – et øl som er brygget spesielt for kroningen – til seg og kona.

Hertuginne Kate og prins William tok seg tid til å smake på konge-ølet. Foto: Jamie Lorriman / Pool Photo via AP / NTB
Hertuginne Kate og prins William tok seg tid til å smake på konge-ølet. Foto: Jamie Lorriman / Pool Photo via AP / NTB Vis mer

Prinsen spøkte med at han måtte passe på hvor mye han drakk, men både tronarvingen og hertuginnen så ut til å nyte ølet.

Før de dro på bar hadde de to tatt en tur med T-banen på den nye Elizabeth-linjen, oppkalt etter avdøde dronning Elizabeth.

Prins William tok seg også et glass sider. Foto: Jamie Lorriman/ Pool Photo via AP / NTB
Prins William tok seg også et glass sider. Foto: Jamie Lorriman/ Pool Photo via AP / NTB Vis mer

Flere hundre rojale fans – noen av dem fra Kina, Canada og USA – hadde stilt seg opp langs gatene i Soho for å få et glimt av prinseparet.

Kate kunne fortelle de fremmøtte at parets eldste barn – prins George – gleder seg til kroningen. 9-åringen er nå nummer to i arverekken og kommer til å få en rolle i kroningen av Charles lørdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer