Karpe nominert til sju Spellemannpriser

Rapduoen Karpe er nominert til sju Spellemannpriser i årets prisutdeling, blant annet for EP-en «Omar Sheriff».

Den norske hiphop-duoen Karpe, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel, fikk sju nominasjoner i årets Spellemann-utdeling. Foto: Heiko Junge / NTB
Den norske hiphop-duoen Karpe, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel, fikk sju nominasjoner i årets Spellemann-utdeling. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Duoen, som består av Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid fra Oslo, får flest nominasjoner i årets Spellemann.

Karpe er blant de nominerte i popkategorien, sammen med Aurora, Sondre Justad og Anna of the North.

For «Omar Sheriff» er Karpe nominert i kategoriene Årets låtskriver, Årets tekstforfatter og den gjeve Årets utgivelse. Produsentene Axxe Carlson og Thomas Meyer Kongshavn er nominert i Årets produsent-kategorien for innsatsen på EP-en.

Låten «PAF.no» fra platen er nominert som Årets låt. I tillegg er regissør Kavar Singh nominert for musikkvideoen han laget til denne låten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer