Caroline Graham Hansen:

Kåring: Hun er verdens fjerde beste fotballspiller

Caroline Graham Hansen havner helt oppe på 4.-plass på ESPNs liste over de 50 beste kvinnelige fotballspillerne i verden. Ada Hegerberg er nummer 10 på listen.

Caroline Graham Hansen kom på 4.-plass på ESPNs liste over verdens beste kvinnelige fotballspillere. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Caroline Graham Hansen kom på 4.-plass på ESPNs liste over verdens beste kvinnelige fotballspillere. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

ESPN reagerer i likhet med flere andre på at Graham Hansen ikke har endt opp med noen individuelle priser for prestasjonene i Barcelona.

– Graham Hansen ble merkelig nok utelatt fra alle de store individuelle prisene gjennom forrige sesong, men hun klatrer til 4.-plass på ESPNs rangering etter nok en herlig sesong med Barcelona. De fleste målene scoret av (Alexia) Putellas og co. ville ikke vært mulig uten den flotte jobben fra Graham Hansen på høyresiden, skriver ESPN.

Nevnte Putellas, som vant kvinnenes Ballon d'Or i november i fjor, topper ESPNs rangering.

På 10.-plass finner vi en annen Ballon d'Or-vinner: Ada Hegerberg. ESPN skriver om stjernespissens retur fra skadeplagene som holdt henne ute av spill i 21 måneder.

– Ingen vet hva man kan forvente når de kommer tilbake etter et så langt fravær, men Hegerberg kom raskt tilbake i form med Lyon. Målet hennes i mesterligafinalen er en perfekt demonstrasjon av hennes evner i boksen.

Ingen andre norske spillere fikk plass på listen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer