Kaotisk og ampert i Bodø etter Glimt-seier over Roma – «kokte over» for Knutsen

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen innrømmer at det gikk småhett for seg etter 2-1-seieren over Roma i første kvartfinalekamp i conferenceligaen i fotball.

Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen og Romas Chris Smalling under kampen mellom Bodø/Glimt og AS Roma på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen og Romas Chris Smalling under kampen mellom Bodø/Glimt og AS Roma på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert

Etter oppgjøret steg temperaturen inne i garderobeområdet på Aspmyra stadion.

Både Knutsen og Roma-trener José Mourinho snakket med politiet etter episoden på Aspmyra torsdag kveld, melder TV 2.

– Det har vært en tildragelse mellom de to lagene i spillertunnelen etter kampen, sa innsatsleder i Nordland politidistrikt Kristian Karlsen til kanalen.

Han sier det ikke var snakk om vold, men «litt knuffing» og at ingen ble skadd. Ingen av partene ønsket heller å anmelde forholdet, opplyser han.

Derimot vil Det europeiske fotballforbundet (Uefa) trolig åpne disiplinærsak.

Knutsen fortalte selv om amper stemning mellom ham og Roma-benken.

– Det var en assistent som oppførte seg som en tulling. Han hakket på meg før kampen og holder på med det under hele kampen. Det er så lite fair play som det går an å forstyrre min jobb. Det kokte over to ganger, sa Knutsen til NRK.

Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini sier til Sky Sport Italia at han er «sjokkert» og at det var Glimt-trener Knutsen som angrep Romas keepertrener Nuno Gomes, melder TV 2 og NRK.

Begge kanalene erfarer at Glimts versjon er at det derimot var keepertreneren til Roma som startet opptrinnet.

– Vi ser ikke veldig alvorlig på det. Det skjer mer alvorlige ting ute på byen i Bodø en lørdagskveld. Slik det ser ut nå, er det ikke aktuelt å gå videre med en politietterforskning, sa innsatsleder Karlsen til Avisa Nordland.

Saken har naturlig nok fått stor oppmerksomhet i i talienske medier.

Roma står med to tap og en uavgjort på sine tre møter med Glimt.

Returkampen spilles i Roma torsdag neste uke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer