Kan vi få spørre deg om noe?

Kjære Sol-leser! Vi vil ha ris og ros fra deg. Kan vi sette oss ned og ta en prat?

Her er noen av de ansatte i SOL som veldig gjerne vil høre hva du har å si og som vil være med på en samtale med akkurat deg.
Her er noen av de ansatte i SOL som veldig gjerne vil høre hva du har å si og som vil være med på en samtale med akkurat deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i Sol ønsker å komme i kontakt med noen av våre brukere for å lære mer om hvordan dere bruker Sol. Hvis du vil hjelpe oss hadde vi blitt superglad for å komme i kontakt med akkurat deg.

Vi skal ikke ringe i tide og utide, eller når det passer minst for deg. Det vi tenker oss i første omgang er at vi avtaler på telefon eller sms når det passer for deg å snakke med oss. Så tar vi det på video, Teams eller noe annet enkelt hvor du også kan få se oss.

Hvem er det som vil snakke med meg?

Vel, det er oss. Det er ikke et eksternt selskap, det er vi som jobber med Sol hver dag som ønsker å snakke med deg. Kanskje blir ansvarlig redaktør Jan Thoresen, redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen eller noen av vaktsjefene med også. Produktsjef Lisa Wisløff blir uansett med, og leder for vekst Christoph Schmitz.

Hvor ofte skal vi ta kontakt?

Vi tror vi kommer gjennom det viktigste med en samtale på rundt 20 minutter. Kanskje, hvis det er greit for deg, så sender vi deg noen skisser, eller noe vi har laget for å se om det stemmer med det akkurat du mener at vi trenger. Men det er ikke slik at vi skal mase i tide og utide, vi vet hvordan den følelsen er.

Om du får noe for det?

Du får i alle fall muligheten til å fortelle oss hva vi burde gjøre annerledes for at Sol skal bli bedre for deg. Kanskje, hvis vi ser at du fortjener en påskjønnelse så sender vi noe, men det handler ikke så mye om ting, mer om at vi skal kunne gjøre Sol bedre for deg, og at du kan påvirke hvordan vi utvikler oss.

Vi skal ikke dele noe om deg

Hvis du fyller ut skjemaet, og sier at det er greit at vi tar kontakt med deg, så skal vi bare bruke den informasjonen til det. Og når vi er ferdig så sletter vi den. Det lover vi.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer