Kan vi få spørre deg om noe?

Kjære Sol-leser! Vi vil ha ris og ros fra deg. Kan vi sette oss ned og ta en prat?

Her er noen av de ansatte i SOL som veldig gjerne vil høre hva du har å si og som vil være med på en samtale med akkurat deg.
Her er noen av de ansatte i SOL som veldig gjerne vil høre hva du har å si og som vil være med på en samtale med akkurat deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi i Sol ønsker å komme i kontakt med noen av våre brukere for å lære mer om hvordan dere bruker Sol. Hvis du vil hjelpe oss hadde vi blitt superglad for å komme i kontakt med akkurat deg.

Vi skal ikke ringe i tide og utide, eller når det passer minst for deg. Det vi tenker oss i første omgang er at vi avtaler på telefon eller sms når det passer for deg å snakke med oss. Så tar vi det på video, Teams eller noe annet enkelt hvor du også kan få se oss.

Hvem er det som vil snakke med meg?

Vel, det er oss. Det er ikke et eksternt selskap, det er vi som jobber med Sol hver dag som ønsker å snakke med deg. Kanskje blir ansvarlig redaktør Jan Thoresen, redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen eller noen av vaktsjefene med også. Produktsjef Lisa Wisløff blir uansett med, og leder for vekst Christoph Schmitz.

Hvor ofte skal vi ta kontakt?

Vi tror vi kommer gjennom det viktigste med en samtale på rundt 20 minutter. Kanskje, hvis det er greit for deg, så sender vi deg noen skisser, eller noe vi har laget for å se om det stemmer med det akkurat du mener at vi trenger. Men det er ikke slik at vi skal mase i tide og utide, vi vet hvordan den følelsen er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer