Quentin Taratino

Kan være ferdig med å lage filmer: - Tror jeg er ved veis ende

Quentin Tarantino har tidligere sagt at han vil regissere ti filmer. Men nå sier han at «Once upon a time in Hollywood», hans niende film, kan bli den siste.

Quentin Tarantino åpner Cannes Film Festival i år. Nå antyder han å være ferdig som filmregissør. Foto: NTB scanpix / Reuters
Quentin Tarantino åpner Cannes Film Festival i år. Nå antyder han å være ferdig som filmregissør. Foto: NTB scanpix / Reuters Vis mer
Publisert

Tarantino er en av Hollywoods giganter, med filmer som «Pulp Fiction» og «Kill Bill». Men nå kan «Once upon a time in Hollywood» bli hans siste film. Den har norgespremiere i midten av august.

– Når det kommer til spillefilmer, så tror jeg at jeg er ved veis ende. Jeg kan se for meg at jeg skriver filmbøker og kommer til å begynne med teater, så jeg vil fortsette å være kreativ. Jeg tror bare at jeg har gitt filmene alt jeg har å gi, sier han i et intervju med GQ.

Den nye filmen beskrives som et actionmettet og ekstremt kjendistett drama – der både humor og 60-tallsånd skinner sterkt.

– Om den virkelig får en god mottakelse, så dropper jeg kanskje den tiende filmen. Da gir jeg meg her og nå. Vi får se, sier han.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer