Quentin Tarantino åpner Cannes Film Festival i år. Nå antyder han å være ferdig som filmregissør. Foto: NTB scanpix / Reuters
Quentin Tarantino åpner Cannes Film Festival i år. Nå antyder han å være ferdig som filmregissør. Foto: NTB scanpix / Reuters Vis mer

Quentin Taratino

Kan være ferdig med å lage filmer: - Tror jeg er ved veis ende

Quentin Tarantino har tidligere sagt at han vil regissere ti filmer. Men nå sier han at «Once upon a time in Hollywood», hans niende film, kan bli den siste.

Publisert

Tarantino er en av Hollywoods giganter, med filmer som «Pulp Fiction» og «Kill Bill». Men nå kan «Once upon a time in Hollywood» bli hans siste film. Den har norgespremiere i midten av august.

– Når det kommer til spillefilmer, så tror jeg at jeg er ved veis ende. Jeg kan se for meg at jeg skriver filmbøker og kommer til å begynne med teater, så jeg vil fortsette å være kreativ. Jeg tror bare at jeg har gitt filmene alt jeg har å gi, sier han i et intervju med GQ.

Den nye filmen beskrives som et actionmettet og ekstremt kjendistett drama – der både humor og 60-tallsånd skinner sterkt.

– Om den virkelig får en god mottakelse, så dropper jeg kanskje den tiende filmen. Da gir jeg meg her og nå. Vi får se, sier han.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.