Kan bli nektet å kalle barnet sitt X Æ A-12

Tesla-grunnlegger Elon Musk og artisten Grimes får kanskje ikke kalt det nyfødte guttebarnet sitt X Æ A-12 likevel, ifølge TMZ.

Myndighetene i California kan nekte Elon Musk og Grimes å kalle barnet sitt X Æ A-12, skriver TMZ. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Myndighetene i California kan nekte Elon Musk og Grimes å kalle barnet sitt X Æ A-12, skriver TMZ. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Et fornavn får nemlig kun inneholde de 26 bokstavene i det engelske alfabetet, opplyser en tjenesteperson i Los Angeles fylke, der barnet antas å ha blitt født, til TMZ.

Barnenavnet innehar i tillegg til tallet 12 bokstaven æ, som ikke finnes i det engelske alfabetet, og også en bindestrek.

Grimes har forklart at navnet er inspirert av flymodellen A-12, som ble brukt av den amerikanske etterretningstjenesten CIA under den kalde krigen.

Den canadiske artisten og Elon Musk har vært sammen siden mai 2018, og avslørte i januar at de ventet sitt første barn sammen. Musk har fem barn med ekskona fra før.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer