Kaizers Orchestras gjenforeningskonserter utsolgt på få timer

Kun timer etter at bandet Kaizers Orchestra bekreftet at de gjenforenes, er alle forhåndsbillettene til konsertene deres utsolgt.

Kaizers Orchestra, her ved vokalist Janove Ottesen under Molde Jazzfestival i 2011. Foto: Vidar Ruud / NTB
Kaizers Orchestra, her ved vokalist Janove Ottesen under Molde Jazzfestival i 2011. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

Etter å ha spilt sammen i 13 år, avsluttet Kaizers Orchestra karrieren med flere konserter i DNB Arena i Stavanger for om lag ti år siden. Onsdag bekreftet vokalist og låtskriver i bandet, Janove Ottesen, at de skal spille sammen igjen.

– Ti år er lang tid. Mye har skjedd. Samtidig føles det som om tiden har stått stille. Det er derfor vi sier «Dine gamle dager er nå» i stedet for «comeback», sier vokalist Janove Ottesen.

Bandet kunngjorde at de skulle spille seks konserter hver på henholdsvis Stavanger konserthus, Sentrum scene i Oslo, Byscenen i Trondheim og USF Verftet i Bergen fra 1. september neste år.

Få timer senere ble det lagt ut en beskjed på bandets nettside dinegamledagererna.no om at alle forhåndsbillettene var utsolgt.

– What?! Forhåndssalget utsolgt på no time! Tusen takk! og Vær så god, nå legger vi ut 16 ekstra konserter å danse Ompa til, heter det i en SMS som ble sendt ut til dem som har forhåndsregistret seg på siden, som VG gjengir.

Samme avis melder også at det har vært problemer og opptil 40 minutter ventetid for å komme inn på nettsiden i tiden etter at nyheten om gjenforeningen kom.

I tillegg til vokalist Ottesen består bandet av kontrabassist Øyvind Storesund, trommeslager Rune Solheim, gitarist Geir Zahl, gitarist Terje Winterstø Røthing og organist Helge Risa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer