Juli ble en «enestående» måned for Norwegian

Norwegian fløy 2,3 millioner passasjerer i løpet av juli. Kapasiteten var på sitt høyeste for året og 12 prosent høyere enn i juli i fjor.

Konsernsjef i Norwegian Geir Karlsen opplyser at flyselskapet hadde 100.000 flere passasjerer i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor. Illustrasjonsfoto: Frederik Ringnes / NTB
Konsernsjef i Norwegian Geir Karlsen opplyser at flyselskapet hadde 100.000 flere passasjerer i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor. Illustrasjonsfoto: Frederik Ringnes / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Juli var en enestående måned for oss i Norwegian med høyeste antall passasjerer i år, og mer enn 100.000 flere enn samme måned i fjor. Våre kolleger i luften og på bakken har jobbet hardt for at passasjerene våre kom trygt og godt fram til sine reisemål, til tross for enkelte utfordringer på flyplassene i Europa, sier konsernsjef Geir Karlsen i Norwegian.

I juli hadde Norwegian i gjennomsnitt 79 fly i drift, og 99,5 prosent av oppsatte flyginger ble gjennomført. Bookingtallene er også lovende i tiden fremover, skriver selskapet.

Trenden med at mange kunder i juli booket sin flyreise kort tid før avgang, fortsetter i august. I tillegg er bookingtallene for september sterke, heter det i meldingen.

– Det ustabile været i Norden har helt klart påvirket denne sommerens reisemønster, og vi registrerte et jevnt salg av flybilletter gjennom hele juli. Jeg er veldig fornøyd over at så mange reisende velger å fly med oss i sommer, både innenriks, i Norden og på tvers av Europa, sier Karlsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer