Julenissen skulle levere pakker - krasjet i fylla

En full 54 år gammel mann kledd i julenissedrakt krasjet i et hus da han skulle levere pakker i den tyske delstaten Thüringen julaften.

Det gikk ikke helt som planlagt for en nisse som skulle levere pakker i Tyskland. Nissen på bildet har ingenting med hendelsen i Tyskland å gjøre. Bildet er tatt i New Dehli første juledag. Foto: Arun SANKAR / AFP.
Det gikk ikke helt som planlagt for en nisse som skulle levere pakker i Tyskland. Nissen på bildet har ingenting med hendelsen i Tyskland å gjøre. Bildet er tatt i New Dehli første juledag. Foto: Arun SANKAR / AFP. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen kjørte av veien og krasjet i et bolighus og en annen bil i Unstruttal, nord for Mühlhausen. Det opplyste politiet natt til mandag.

Fasaden på huset fikk store ødeleggelser, fremgår det av politiets beskrivelse. Men pakkene som mannen hadde med seg, og som han skulle levere til familien sin og venner, var like hele.

Konstablene som kom til ulykkesstedet oppdaget imidlertid at mannen ikke var i stand til å kjøre. De tok derfor blodprøve av ham.

54-åringen, som nå er under etterforskning, erklærte overfor politiet at han skulle levere pakkene første juledag i stedet. Det må han imidlertid gjøre uten bil, ettersom han ble fratatt lappen.

(©NTB)