Jose Mourinho har fått ny jobb

Bare en drøy uke etter at José Mourinho ble sparket som manager i Tottenham, har portugiseren fått seg ny jobb som fotballekspert for Talksport.

José Mourinho brukte ikke lang tid fra han fikk sparken i Tottenham til han fikk ny jobb innenfor fotballen. Foto: Neil Hall / AP / NTB
José Mourinho brukte ikke lang tid fra han fikk sparken i Tottenham til han fikk ny jobb innenfor fotballen. Foto: Neil Hall / AP / NTB Vis mer
Publisert

– Jeg er helt oppslukt av fotball. Jeg elsker å jobbe med det. Jeg har ikke jobbet med det i en uke, og jeg savner det allerede, sier Mourinho i Talksports kunngjøring av nyheten.

58-åringen skal begynne i jobben i juni og bidra med radiokanalens dekning av sommerens fotball-EM.

Manageren, som har en lang fartstid som trener i engelske klubber som Chelsea, Manchester United og inntil 19. april Tottenham, kommer til å dekke alle kampene til England i gruppespillet.

Mourinho skal også være med å dekke fem kamper i sluttspillet, inkludert finalen. Han kommer også til å svare på spørsmål fra supportere som ringer inn etter kampene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer