Kraftig jordskjelv i California

Jordskjelv målt til 6,4 i California

Et kraftig jordskjelv har rammet sørlige deler av California og nabostaten Nevada. Det er uklart om noen er alvorlig skadd.

Publisert

Jordskjelvet er målt til 6,4 og hadde sitt senter 8,7 kilometer under bakken i Mojaveørkenen sør i California. Nærmeste by var Ridgecrest, som ligger om lag 240 kilometer fra Los Angeles. Også innbyggerne i Los Angeles merket skjelvet, men det er ikke meldt om noen store skader her.

Nødetater sør i California har rykket ut til minst 24 hendelser som følge av skjelvet, både for å bistå med legehjelp og brannslokking.

Brannvesenet i San Bernardino, øst for Los Angeles, opplyser på Twitter at ingen personer er skadd, men flere bygg og veier har fått skader.

Rystelser kunne merkes fra Las Vegas i Nevada og til kysten av California.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.