Joe Biden med en blemme - ropte på død kvinne

USAs president Joe Biden gikk på en blemme under en matkonferanse i Det hvite hus onsdag.

Joe Biden ropte på et avdødd kongressmedlem under en tale onsdag 28. september. Foto: Oliver Contreras / AFP
Joe Biden ropte på et avdødd kongressmedlem under en tale onsdag 28. september. Foto: Oliver Contreras / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

President Joe Biden trodde åpenbart at den avdøde kongresskvinnen Jackie Walorski var blant deltakerne under en matkonferanse i Det hvite hus onsdag.

– Jackie, er du her, ropte presidenten ut over salen.

President Joe Biden trodde tilsynelatende at kongresskvinnen Jackie Walorski satt i salen under en konferanse i Det hvite hus onsdag, til tross for at han hyllet henne etter at hun omkom i en bilulykke i august. Foto: AP / NTB
President Joe Biden trodde tilsynelatende at kongresskvinnen Jackie Walorski satt i salen under en konferanse i Det hvite hus onsdag, til tross for at han hyllet henne etter at hun omkom i en bilulykke i august. Foto: AP / NTB Vis mer

– Hvor er Jackie, jeg trodde at hun skulle være her, fortsatte han og glemte tilsynelatende at Jackie Walorski omkom i en bilulykke i august og at han selv den gang omtalte nyheten som «sjokkerende og trist».

Republikaneren Walorski var sentral i det tverrpolitiske arbeidet med den store planen for å bekjempe sult og feilernæring som Biden presenterte onsdag, og presidenten etterlyste henne trolig for å rose henne for arbeidet hun la ned.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer