– Jeg kjører for sakte, rett og slett

Det så tidlig bra ut for Henrik Kristoffersen i slalåmrennet i OL, men den siste delen av finaleomgangen gikk akkurat for sakte til å sikre ham pallplass.

Henrik Kristoffersen måtte ta til takke med den sure 4.-plassen i slalåmrennet i OL. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB.
Henrik Kristoffersen måtte ta til takke med den sure 4.-plassen i slalåmrennet i OL. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB. Vis mer
Publisert

Han endte opp ni hundredeler bak Sebastian Foss Solevåg, som kapret den siste pallplassen med sin bronsemedalje. Alpinisten fra Rælingen var åpenbart misfornøyd etter rennet, men la skylden på seg selv.

– Jeg kan ikke legge meg ned og grine. Det er jeg som kjører for sakte, rett og slett, var Kristoffersens dom i intervju med Discovery.

Tiden i finaleomgangen var bare 18. beste tid, etter at Kristoffersen lå på 2.-plass etter 1. omgang. Clément Noël, som var på 6.-plass etter 1. omgang, endte opp med å vinne rennet etter en knallsterk finaleomgang. Lederen fra 1. omgang, Johannes Strolz, vant sølvet foran Solevåg.

– Helt klart en verdig vinner og helt klart en verdig pall også. De kjører bra på ski. Jeg er litt for utrygg akkurat når det blir sånn som det var i siste henget der, sa Kristoffersen, som også gratulerte Solevåg med bronsen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer