Mick Jagger (75) er hjerteoperert. En talsperson for Stones-frontmannen sier at inngrepet var vellykket. Foto: Victoria Will / Invision / AP / NTB scanpix
Mick Jagger (75) er hjerteoperert. En talsperson for Stones-frontmannen sier at inngrepet var vellykket. Foto: Victoria Will / Invision / AP / NTB scanpix Vis mer

Mick Jagger

Jagger hjerteoperert: - Han er i fin form

Mick Jagger (75) er hjerteoperert. En talsperson for Stones-frontmannen sier at inngrepet var vellykket.

Publisert

– Jagger er i fin form og det er ventet at han blir helt frisk igjen, heter det i en uttalelse fredag.

Senere på dagen la Jagger ut en melding på Twitter der han takket fansen for all støtte.

– Jeg føler meg bedre nå og er på bedringens vei – og takk til sykehuspersonalet for en superb jobb, skriver han.

Jagger har blitt hjerteoperert på et sykehus i New York, men det er ikke opplyst om når operasjonen skjedde eller detaljer om inngrepet.

I forrige uke kunngjorde Rolling Stones at de utsatte sin kommende turné i Nord-Amerika så Jagger kunne få nødvendig, medisinsk behandling. Det er blitt oppgitt at han har fått satt inn en hjerteklaff.

Bandmedlemmer har tidligere sagt i intervjuer at de før hver turné går gjennom en grundig helsesjekk. Legene ga Jagger beskjed om at han ikke kunne legge ut på turné nå.

– Jeg er helt ute av meg fordi vi må utsette turneen, men jeg kommer til å jobbe veldig hardt for å være tilbake på scenen så fort som mulig, tvitret han da det ble kjent at han skulle opereres.

No Filter-turneen til det britiske rockebandet skulle ha startet i Miami i Florida 20. april.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.