Italiener skal ha gjemt sin døde mor for å få pensjonsutbetaling

En 64 år gammel kvinne i Italia gjemte liket av sin avdøde mor i flere måneder for å kunne fortsette å motta pensjonen hennes, ifølge lokale medier.

Publisert

Naboer varslet politiet om at de ikke hadde sett 64-åringen på flere dager.

Da politiet ankom leiligheten i Milano-forstaden Paderno Dugnano, fant de 64-åringen død. De fant også en nesten fullstendig mumifisert kropp som skal være 64-åringens 90 år gamle mor, pakket inn i plastfolie. Det melder flere italienske medier og landets nyhetsbyrå ANSA.

64-åringen hadde sagt til naboene at moren hadde flyttet til et ikke navngitt pleiehjem i Verona, en by som ligger 150 kilometer øst for Milano.

Politiet undersøkte påstanden og fant ingen opplysninger om at kvinnen skulle ha blitt plassert der. Ifølge ANSA var 90-åringens dødsfall ikke blitt registrert, og datteren, som ikke hadde inntekt, hadde kunnet fortsette å motta pensjonen på en delt bankkonto som de to hadde.

Begge dødsfallene oppgis å ha vært naturlige.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer