Italias statsminister går fra samboeren etter skandaleopptak

Italias statsminister Giorgia Meloni og partneren skiller lag etter at et lydopptak der han på slibrig vis legger an på en kvinnelig kollega, ble publisert.

Italias statsminister Giorgia Meloni (t.h.) går fra partneren Andrea Giambruno etter at skandaløse lydopptak av ham ble publisert. Paret har en datter på sju år. Foto: Alessandro Bremec / LaPresse via AP / NTB
Italias statsminister Giorgia Meloni (t.h.) går fra partneren Andrea Giambruno etter at skandaløse lydopptak av ham ble publisert. Paret har en datter på sju år. Foto: Alessandro Bremec / LaPresse via AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Paret har vært sammen i ti år og har en sju år gammel datter. Samboeren Andrea Giambruno leder et talkshow på kanalen Rete 4. Det ble tatt opp lyd mens han av lufta sa til en kollega at han og en annen kollega har en affære.

– Men vi ser etter en tredje person, fordi vi driver med trekanter. Firkanter også. Vil du være med i gruppa vår, spør han henne i opptaket som er blitt publisert av en annen TV-kanal.

I et annet opptak sier han «Kan jeg ta på ballene mine mens jeg snakker med deg?». Fredag kunngjorde Mediaset, som eier Rete 4, at Giambruno er suspendert mens selskapet undersøker situasjonen.

– Mitt forhold til Andrea Giambruno, som varte nesten ti år, slutter her, skriver Meloni i sosiale medier. Hun legger til at de to har gått i forskjellige retninger en stund.

Meloni ble Italias første kvinnelige statsminister for snart et år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer