Israelske medier: Flere skadd i rakettangrep

Sju personer, inkludert to barn og en baby, ble såret i et rakettangrep nord for Tel Aviv, sentralt i Israel, opplyser lokale medier.

Det begynte å brenne etter at et bolighus i Israel ble truffet av en rakett mandag. Foto: Ariel Schalit / AP / NTB scanpix
Det begynte å brenne etter at et bolighus i Israel ble truffet av en rakett mandag. Foto: Ariel Schalit / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Raketten traff et bolighus i Mishmeret, nord for byen Kfar Saba, opplyser politiet. Huset ble ødelagt i brannen som oppsto, men ingen personer ble fanget i det brennende huset. Nødetatene sier to kvinner har moderate skader, mens de andre fikk lettere skader. Blant de lett skadde, er det to barn og en baby.

Kfar Saba ligger nord for Tel Aviv. Nedslaget kom kort tid etter at flyalarmen ble aktivert nord for Tel Aviv tidlig mandag morgen, skriver Haaretz. Mange søkte tilflukt i bomberom. Det skal også ha blitt hørt eksplosjoner i området.

Ifølge det israelske forsvaret ble raketten avfyrt fra Gaza. Så langt har ingen påtatt seg ansvaret for raketten, men det er frykt for at den kan utløse en ny runde med vold kort tid før valget i Israel. For halvannen uke siden ble flere raketter skutt mot Tel Aviv. Hamas-lederskapet på Gaza sier det var snakk om et uhell, og roen ble fort gjenopprettet etter at israelske styrker slo til mot Gaza og det var fare for en rask eskalering.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer