Israelsk nyhetsnettsted: Minst 100 israelere drept i Hamas-angrep

Minst 100 israelere er drept i Hamas-angrepene mot Israel, melder det israelske nyhetsnettstedet N12.

En israelsk soldat ved likene av israelere som er drept av militante palestinere som angrep den israelske byen Sderot lørdag. Foto: Tsafrir Abayov / AP / NTB
En israelsk soldat ved likene av israelere som er drept av militante palestinere som angrep den israelske byen Sderot lørdag. Foto: Tsafrir Abayov / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Minst 100 israelere er drept i Hamas-angrepene mot Israel, melder det israelske nyhetsnettstedet N12.

Tidligere lørdag rapporterte N12 om 40 drepte, et tall som kort tid senere ble bekreftet av den nasjonale israelske redningstjenesten.

I tillegg er minst 740 mennesker såret i Israel etter at Hamas innledet et storstilt angrep lørdag morgen.

Hama-bevegelsens væpnede fløy har avfyrt flere tusen raketter mot Israel og har i tillegg sendt bakkestyrker over grensa fra Gazastripen. Det er også meldt at flere israelere, både sivile og soldater, skal ha blitt tatt til fange.

Israel sier de har svart med å angripe mål på Gazastripen. Rundt 200 palestinere er drept i israelske luftangrep her lørdag, ifølge palestinske helsemyndigheter.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer