Innesperret mann skal ha snakket til nabo: - Jeg vet hvem du er

Mannen som skal ha blitt holdt innesperret av moren sin i en leilighet i Sverige i 28 år, skal nå avhøres av politiet. En nabo sier at hun møtte mannen i sommer.

(Foto: AFP/NTB)
(Foto: AFP/NTB) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 41 år gamle mannen ble funnet i en leilighet i Haninge 20 kilometer sør for Stockholm søndag kveld, og den 70 år gamle moren hans er pågrepet.

Ifølge den svenske avisa Expressen var det en kvinnelig slektning som tok seg inn i leiligheten da hun fikk vite at mannens mor var innlagt på sykehus.

I den overfylte og illeluktende leiligheten fant hun 41-åringen sittende i mørket, svært medtatt. Han kunne knapt snakke, var tannløs og hadde store sår over hele kroppen.

Mannen ble mandag hasteoperert på sykehuset, og svensk politi opplyser at han etter planen skal avhøres i løpet av tirsdagen.

Skal kartlegge

– Politiet kommer til å snakke med mannen i løpet av dagen. Kvinnen nekter straffskyld, hun er orientert om mistanken og hun kommer om kort tid til å bli avhørt med en forsvarer til stede, opplyser politiadvokat Emma Olsson i en pressemelding.

– Vi skal kartlegge omstendighetene rundt mannens liv og situasjon og foreta et stort antall vitneavhør. De neste dagene kommer vi til å gjennomføre åstedsundersøkelse i boligen, som nå er sperret av, opplyser hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer