Ingen tegn til vold mot norsk kvinne som ble funnet død i Landskrona

Den norske kvinnen som ble funnet død i Landskrona i Sverige lørdag, døde etter all sannsynlighet av drukning. Politiet har ikke funnet spor etter vold.

Politiet bekrefter at det var den savnede Eirin Mikkelsen som ble funnet død i strandkanten lørdag. Det er ingenting som tyder på at hun er blitt utsatt for noe straffbart. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix.
Politiet bekrefter at det var den savnede Eirin Mikkelsen som ble funnet død i strandkanten lørdag. Det er ingenting som tyder på at hun er blitt utsatt for noe straffbart. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

– Det finns ingen åpenbare tegn på at kvinnen har vært utsatt for vold, sier etterforskningsleder Mattias Nildén til Expressen.

Han viser til den foreløpige obduksjonsrapporten som ble klar torsdag.

Norske Eirik Mikkelsen (43) har vært savnet siden kvelden julaften. Politiet etterforsket forsvinningen som en mulig bortføring, men har nå ingen mistanke om at det har tilstøtt henne noe kriminelt, ifølge avisen.

I flere dager etter forsvinningen ble det gjort søk med dykkere og hunder i og ved sjøen. Flere titalls frivillige personer deltok i letingen, uten at det ble gjort funn før sist lørdag.

Politiet bekreftet mandag at det var Mikkelsen som ble funnet død i strandkanten ved Landskrona – noen få kilometer fra der hun forsvant. Hun ble sist sett i 22-tiden julaften ved kaien Skeppsbron i Landskrona.

Den savnede kvinnen var i Landskrona med kjæresten sin da hun forsvant.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer