Ingen pågrepet etter at mann ble stukket ned i Oslo

En mann i 20-årene er innlagt på Ullevål sykehus etter at han ble stukket med en skarp gjenstand på Sørenga i Oslo natt til 17. mai. Ingen er pågrepet i saken.

Sørenga i Oslo har i løpet av få år blitt forvandlet fra et konteinerområde til et nytt nabolag ved fjorden. Foto: Berit Roald / NTB
Sørenga i Oslo har i løpet av få år blitt forvandlet fra et konteinerområde til et nytt nabolag ved fjorden. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

– Mannen får behandling på sykehus for alvorlige, men ikke livstruende kuttskader, forteller operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB på morgenkvisten 17. mai.

Han sier politiet har en formening om hvem gjerningsmannen er. Hva slags spiss gjenstand som er brukt ønsker ikke politiet å gå ut med.

– Det er av hensyn til etterforskningen siden den mistenkte ikke er pågrepet, sier han.

Det var mange vitner til hendelsen som politiet fikk melding om klokken 1.01. Voldsepisoden skjedde innendørs.

– Åstedet er en leilighet i en av oppgangene på Sørenga der det har vært en fest. Teknikerne var ferdig med åstedsundersøkelsene tidlig tirsdag morgen, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer