Vis mer

Ingen kom i bursdagen til 10-åringen. To dager senere banket det på døren

- De gjorde dagen til den lille gutten min fantastisk!

(upublisert) Opprettet
Forrige helg hadde skulle Toxey fra Arkansas i Texas feire 10-års dagen sin. Han hadde invitert hele klassen, men skuffelsen var stor da ingen av de 21 klassekameratene dukket opp.

Moren, Angela Andrews, la ut et innlegg på Facebook-siden sin da hun så hvor lei seg sønnen ble over at ingen ville feire den store dagen sammen med ham, skriver THV11.

- Jeg følte meg knust og hjelpeløs. Det er det siste du ønsker at skal skje med barnet ditt, at ingen bryr seg nok til å dukke opp, sier Andrews til THV11.

Men nå har 10-åringen fått tidenes bursdagsgave.

Overraskende besøk


To dager etter bursdagsfest-skuffelsen banket det på døren hjemme hos Toxeys familie. Arkansas State Police hadde fått nyss i morens Facebook-innlegg og troppet opp med fem politibetjenter og en tjenestehund.

- Ikke bare hadde de med kake, men også alle mulige presanger. De lot ham få leke med tjenestehunden Rhino og sirene på politibilene, skriver Andrews på Facebook.

Politibetjentene tok seg god tid og lekte og spilte basketball med Toxey.

- De gjorde dagen til den lille gutten min fantastisk! Tusen hjertelig takk. Jeg vil aldri kunne gjøre opp for den godheten dere viste familien min i dag, skriver moren.
From our friend Angela Andrews: "I don't even know where to start because saying "thank you" just doesn't seem good...

Posted by Arkansas State Police on 4. april 2016 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.